BejelentésPeller Károly (Rajongói Oldal)
A Budapesti Operettszínház vezető szólistája, táncos-komikus szerepkörben.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
TÖRLÉS

BOCSI MINDENKI,DE SAJNOS NINCS IDŐM FRISSÍTENI A DOLGOKAT!!!! EZÉRT TÖRÖLNI FOGOM AZ OLDALT!

Lemezbemutató SZEGED !!!

EZ OPERETT! Peller Károly lemezbemutató koncertje 2010. február 12. 19 óra Szeged IH Rendezvényközpont A műsorban fellépnek még : Oszvald Marika, Fischl Mónika, Szendy Szilvia és Bódi Barbara Jegyértékesítés az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi moziban és a Ticketportal országos hálózatában (www.ticketportal.hu) További információ: 30/9830-547 Erre a rendezvényre szeretnénk buszt indítani Budapestről, érdeklődni és jelentkezni a kzsoka74@gmail.com e-mail címen vagy a 20/982-4315 számon

tovább >>


EZ OPERETT!

2009. nov. 16-án jelenik meg Peller Károly EZ OPERETT! c. lemeze!!!!!!!!!!! Lemezbemutató Koncert 2009.12.09. 19.30-kor Thália Színházban!!! Dedikálás 2009.11.22-én a Csárdáskirálynő után az Operett Színházban!!!

tovább >>


A ZENE HULLÁMAIN

2009.szeptember 6- án legendás Pellerek a Legendán A zene hullámain beszélgetés és szép melódiák, legyél te is részese a legendának a Dunán. Fellépők: Peller Anna és Peller Károly Időpont: 2009.szeptember 6. 16-18 óra Helyszín: Legenda sétahajó Jegyár: 3000 Ft/db Jegyrendelés: 70-773-2500 zenehullamain@gmail.com

A Mágnás Miska címszerepében

Egy hónap alatt két előadásba is beugrik Peller Károly a Budapesti Operettszínházban.Szerencse,hogy egyik darab sem ismeretlen számára,hisz játszik bennük. Az egyik Május 21-én Jávori: Menyasszonytánc c. musicaljében látható,amelyben Gáspár szerepét alakította, de ezúttal Tanítóként lép színpadra.A másik Június 2-án a Mágnás Miska c. operett,melyben címszerepben debütál.

Megújult a pellerkaroly.hu!

Jó alkalom volt Peller Károly 30. születésnapja arra,hogy megújítsa weblapját.A mostantól folyamatosan frissülő internetes oldalon élete minden fontos eseményéről beszámol majd, s blogot is ír!


Főoldal

Sziasztok!


Remélem, tetszeni fog az oldal és találsz benne számodra érdekes információt!


Üdvözlettel: Nóra
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!